Biksemad med chorizo - nem aftensmad

Selvom der ikke lige findes rester i køleskabet til formålet, kan man jo sagtens have lyst til en lækker omgang biksemad!

Vi har skiftet kødresterne ud og givet den traditionelle hversion et pift med chorizo. En perfekt ret, når hverdagen byder sig, og det skal gå hurtigt med aftensmaden - men stadig smage skønt. Her får du opskriften på biksemad med chorizo.

Det skal du bruge til biksemad med chorizo: 

  • 2 gode chorizopølser 
  • 1 løg 
  • 2 gulerødder 
  • 200 g kartofler 
  • 2 æg
  • Olie 
  • Salt 
  • Peber 
  • Persille

Måske du også kan lide: Gulerodskage med mascarponefrosting - uden sukker 

 

Vild med chorizo? Prøv denne nemme spinattærte med chorizo 

Sådan laver du biksemad med chorizo: 

  1. Skær pølsen i skiver og hak løgene. Skræl gulerødderne og kartoflerne og skær dem ud i tern.
  2. Steg gulerødderne og kartofler i en pande med noget smør, indtil det er blødt. Tilføj chorizo, og steg til det har en blød konsistens. Tilføj salt og peber. 
  3. Tag blandingen af panden. Steg æggene, som du bedst kan lide den. Servér den varme biksemad med spejlæg på toppen.

Lav selv: Spicy fiskefrikadeller