Grønt

Valnødder

Valnødder er mere end snacks og tilbehør til osten. Valnødder kan bruges hele vejen gennem måltidet fra salaten til desserten - eller hvad med at lave valnøddesnaps?
af Redaktionen 26.07.2012

Valnødder smager bedst om efteråret, hvor de er helt friske. Brug dem som en sund snack, i grøntsagsretter, pastasaucer, salater, kager, brød og som tilbehør til osten.

Opskrifter med valnødder

Rosenkål med valnødder

To geniale snacks

Lam med perlerugsalat

Valnødde-cupcakes

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mokka-valnødde-brownies

Panforte med valnødder, hasselnødder og madler

Tærte med karamel, valnødder og kaffechokolade

Valnødder er fyldt med antioxidanter og E-vitamin og indeholder også sunde omegafedtsyrer, som ellers er svære at få fra andre fødevarer end fisk.

Vidste du…
At man kan bestemme valnødders kvalitet ud fra farven? Jo lysere skallen er, desto bedre kvalitet er valnødden.

Sæson
September-oktober