Grønt

Svampetoast med rødløg og parmaskinke

Server en lækker forret af svampe på toast - det smager helt fantastisk.
af Lene Samsø 16.10.2013

Lige nu er det sæson for svampe, og det kan vi udnytte i mange forskellige retter. En skøn svamperet er denne lette sag med svampe på toast med rødløg og skinke. Den kan bruges som en lille appetizer, snack eller som en let frokost. Den er nem at lave og smager fantastisk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Svampetoast med rødløg og parmaskinke - det skal du bruge:
Opskriften er til 2 personer

150g svampe, fx bøgehatte og kantareller
2 skiver parmaskinke
1 lille rødløg
1 spsk smør
2 spsk cremefraiche 18 pct.
rosmarin
salt og peber
evt. lidt soja
2 skiver brød

Prøv også: Toast med nye kartofler med ærtepuré

Svampetoast med rødløg og parmaskinke - sådan gør du:
Del evt. svampene i mindre stykker. Rist parmaskinken på en pande, og læg den til side. Hak løget fint, og steg det gyldent i lidt smør, tilsæt svampene, og til sidst cremefraichen. Giv et hurtigt opkog, og smag til med salt, peber og evt. lidt soja. Rist brødskiverne i lidt smør, og anret med svampeblandingen, skinke og en rosmarinkvist.