Hindbærsnitter

Hindbærsnitter kan man aldrig få for meget af.

Denne opskrift på hindbærsnitter er måske lidt anderledes, end de hindbærsnitter vi kender fra bageren. Men det gør absolut ikke disse hindbærsnitter ringere.

I denne opskrift på hindbærsnitter er hindbærmarmeladen lavet på forhånd, men du kan selvfølgelig også lave dine hindbærsnitter med hjemmelavet hindbærmarmelade.

Hindbærsnitter er den perfekte kage at servere om sommeren på terressen sammen med en god kop kaffe.

Opskrift på hindbærsnitter

Kagebund
125 g smør
100 g sukker
125 g mel
1 tsk. bagepulver
1 æggeblomme

Hindbærfyld
200 g hindbærmarmelade
1 æg
100 g sukker
100 g kokos
 

Er du mere til de klassiske hindbærsnitter? Få opskriften på de traditionelle hindbærsnitter her

Kagebund:
Tænd ovnen på 180°. Blend smør, sukker, mel og bagepulver i en foodprocessor. Tilsæt æggeblommen, og fortsæt med at blende, til dejen er en blød, rund bold. Tryk dejen ned i en bradepande (20 x 30 cm), som er foret med bagepapir - brug hænderne. Prøv at få dejen så plan som muligt. Bag kagen i 15 minutter, til den er gylden. Afkøl kagen på en rist.

Hindbærfyld:

Smør hindbærmarmeladen på i et jævnt lag. Rør æg, sukker og kokos sammen, smør blandingen over kagen, og bag den i ca. 20 minutter, til den er gylden på toppen. Lad kagen køle af, og skær hindbærsnitter i fine, ensartede trekanter.

Server evt. dine hjemmelavede hindbærsnitter med kold cremefraiche eller luftigt flødeskum.

Hvad er det nu lige, hindbærcoulis er? Og hvad bruger med den egentlig til? Få svaret her