Kalvesteaks

(6 personer)

• 6 kalvesteaks
• 600 g courgetter
• 2 rødløg
• 1 kg tomater
• Olivenolie
• Havsalt
• Peber
• 1 bundt timian

GREMOLATA:
• 1 bundt bredbladet persille
• 1 økologisk citron
• 1 fed hvidløg

TILBEHØR: Brød

Skyl grøntsagerne, og skær courgetter, rødløg og tomater i skiver. Læg grøntsagerne tæt sammen i et smurt ovnfast fad. Dryp med olivenolie, og drys salt, peber og timian over. Sæt fadet i en 200° varm ovn, og bag dem i 30 minutter.

GREMOLATA: Skyl og tør persillen. Nip bladene af, og hak dem fint. Skyl citronen, og riv skallen. Hak hvidløgsfeddet fint. Bland persille, citronskal og hvidløg sammen. Krydr kalvesteakene med salt og peber, og pensl dem med olivenolie. Grill dem på en udendørs grill eller på grillpanden i 4-5 minutter på hver side. Server dem med gremolata og de ovnbagte grøntsager