Tilbehør

Kålrabirøsti med stenbiderrogn

Hvis du gerne vil udfordre den traditionelle røsti, er denne opskrift perfekt til dig. Her blander vi kålrabi med stenbiderrogn, hvilket giver et dejligt kulnarisk indspark i hverdagen.
af Skovdalnordic.com 27.01.2021
kålrabirøsti med stenbiderrogn

Kålrabirøsti med stenbiderrogn

  • 500 g kålrabi
  • 1 lille håndfuld purløg
  • 2 spsk. hvedemel
  • 2 æg
  • 1 tsk. salt
  • 1 knsp. peber
  • 25 g til stegning smør
  • 2 spsk. til stegning olivenolie
  • 100 g frisk stenbiderrogn
  • 2 dl cremefraiche 18 %
  • 1 bundt lille purløg
  • 50 g spæde rødbedeblade

Sådan laver du Kålrabirøsti

  1. Riv kålrabi groft, og dryp al væske af. Hak purløg fint.
  2. Rør kålrabi med purløg, hvedemel og æg. Tilsæt salt og peber.
  3. Varm olie og smør på en pande. Kom 6 klatter dej på, tryk dem flade, og steg røstiene på begge sider, til de er brune.
  4. Lad dem køle af.
  5. Anret røstiene med stenbiderrogn, cremefraiche, purløg og rødbedeblade.