Fisk og skaldyr

Snapas - Den nye tapas

Påsken er en traditionsrig begivenhed med masser af skøn mad og dejligt selskab! Og vi vil gerne lave lækker mad, der imponerer gæsterne, så hvad siger du til snapas?
af Tóra Effersøe Mortensen / Foto: Pr 15.04.2014
snapas

Snapas - Den nye tapas

Brøndums har udviklet de fineste snapas-opskrifter, der er perfekte til påskebordet! Snapas er små lækre hapsere, som serveres med iskold snaps.

Brøndum kalder deres små snapas for moderne frokostklassikere - og det er meget passende, du får nemlig alle frokostklassiskerne serveret på en ny og lidt overraskende måde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her får du fem skønne snapas-opskrifter, som med garanti vil imponere påskegæsterne.

Snapas: Laks med rygeost
(Det store billede)
Purløg
Radiser
Røget laks
Rygeost
Rugbrød

Snapas: Vagtelæg med ansjos
Dild
Ansjosfilet
Kogt vagtelæg
Kogt kartoffel
Knækbrød

Snapas: Rejer med chili
Rejer marinerede i:
Citron
Hvidløg
Chili
Koriander

Læs også: Opskrifter på lækre forretter med rejer!

Snapas: Lakserogn med cremefraiche
Dild
Citronskal julienne
Citron
Cremefraiche 38 %
Lakserogn

Snapas: Sild med karrycreme
Karrycreme:
Cremefraiche
Rødløg
Karry
Æble
Kapers
Dild
Sild
Fladbrød

Alle snapas serveres selvfølgelig med et glas iskold snaps, som fx kunne være Brøndums Snaps eller Brøndums Snaps Klar.

Læs også: Lav lækre tapas-forretter til nytår