Menuer

Påskemiddag med lam

Byd på en delikat og elegant menu med havtaskekæber, lam og en laber limemousse. Tilbehøret er grønt, sprødt og let krydret.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft 7.04.2011
lam til påske

Påskemiddag med lam

VINFORSLAG
Forret: Chablis eller endnu bedre Chablis 1. cru fra topårgangen 2009

Hovedret: Barbaresco fra Piemonte eller Chianti Classico fra Toscana. Begge i årgang 2006 eller 2007

Dessert: Kold Beaumes de Venise-dessertvin

SE OGSÅ: Få inspiration til din påskefrokost her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.


Dagen før:

Tre timer før:
• Bag pistacietuile
• Tilbered perlerugsalaten
• Steg lammekøllen

Kort før og under
middagen:

• Damp havtaskekæberne
• Varm blomkålspuréen
op
• Anret forret og hovedret

Havtaskekæbe
med blomkålspuré og
ristede mandler

Lam og perlegursalat
med fennikel
og korender

Let limemousse
med sprøde
nybagte
pistacietuiles