Menuer
Menuer
Påskemiddag med lam
Byd på en delikat og elegant menu med havtaskekæber, lam og en laber limemousse. Tilbehøret er grønt, sprødt og let krydret.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft
7.04.2011
Påskemiddag med lam
VINFORSLAG
Forret: Chablis eller endnu bedre Chablis 1. cru fra topårgangen 2009
Hovedret: Barbaresco fra Piemonte eller Chianti Classico fra Toscana. Begge i årgang 2006 eller 2007
Dessert: Kold Beaumes de Venise-dessertvin
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Dagen før:
Tre timer før:
• Bag pistacietuile
• Tilbered perlerugsalaten
• Steg lammekøllen
Kort før og under
middagen:
• Damp havtaskekæberne
• Varm blomkålspuréen
op
• Anret forret og hovedret
med blomkålspuré og
ristede mandler