Varm hyldeblomstdrik

4 personer

  • 2 stjerneanis
  • 4 kanelstænger
  • 2 dl hyldeblomstsaft
  • 8 dl vand eller hvidvin
  • 50 g ingefær, skrællet og skåret i tynde skiver
  • 1 usprøjtet appelsin

TILBEHØR:
Kandisstang eller rørsukker

Rist stjerneanis og kanel i en varm gryde i ca. 2 min. Hæld hyldeblomstsaft og vand eller vin i gryden, og tilsæt ingefær. Lad det simre i 5-10 min. Skær appelsinen i skiver, og fordel skiverne i 4 glas med en ske i hver. Så mindsker du risikoen for, at glasset springer på grund af varmen. Fordel hyldeblomstdrikken i glassene, og server med kandis på kanelstang eller rørsukker.

TIP: Laver du drikken med vand, kan du tilsætte lidt mørk rom for en stærkere smag.