Chokolade dyppet ingefær

16 styk

200 g mørk chokolade, 70 %
16 skiver syltet ingefær (fås i asiatiske butikker og i flere supermarkeder)
16 tandstikkere
Drys, fx: 1 spsk. kokosmel
1 spsk. tørrede hindbær
1 tsk. spiseligt bladguld
1 spsk. hakkede pistacienødder

DESUDEN:
1 pakke koldt smør eller et stykke flamingo

Smelt chokoladen over vandbad. Sæt ingefærskiverne på tandstikkere, og dyp forsigtigt en skive i chokoladen. Lad den dryppe godt af. Drys med det valgte drys, og sæt pinden ned i en pakke koldt smør eller et stykke flamingo. Fortsæt med alle 16 pinde.

Sæt pindene på køl, indtil chokoladen har sat sig. Læg chokoladepindene i en plastikbeholder med låg og mellemlægspapir.

TIP: Pindene kan også dyppes i lys eller hvid chokolade