8 retter til påskemenuen

Op til påske glæder vi os over udsigten til veldækkede påskeborde, der bugner af klassikere fra det danske køkken. Men er du den sidste vært i rækken af påskemiddage, garanterer vi, at dine middagsgæster vil sætte stor pris på at blive overrasket med nye sammensætninger på smagsfronten.

Læs også: Mimoseæg med asparges og laks

Servér en ny påskeklassiker

Det gode, traditionelle påskebord kan og skal aldrig erstattes af noget andet, men det kan være sundt at give enkelte af de gamle travere en tiltrængt pause.

Supplerer du den klassiske påskemenu med en enkelt smagsdebutant eller to, vil du opleve, at de nye smagsindtryk vil løfte hele påskemenuen og efterlade dine gæster med velfyldte maver, mættede smagsløg og nye smagsindtryk, de sent vil glemme.

Læs også: Fjordrejer på små toast

I galleriet nedenfor har vi samlet 8 opskrifter, der vil tage din påskemiddag til helt nye højder.