Drikke

Ice Cream Soda - sommerens bedste drink!

Sommerens hotteste drinks-trend hedder Ice Cream Soda, og vi har lavet den ekstra frisk med ananas, vaniljeis og ingefær.
af Af Mai Knauer / Foto: Columbus Leth 7.07.2015
Ice Cream Soda vaniljeis ananas ingefær

Ice Cream Soda er en populær amerikansk opfindelse, der faktisk stammer helt tilbage fra 1874. Amerikanerne gav den læskende sommerdrik navnet ”Ice Cream Soda”, men i resten af verden kan du også støde på den under navne som ”Flotante”, ”Ice Cream Float” og ”Spider”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Grundingredienser i Ice Cream Soda

Helt basalt bliver Ice Cream Soda lavet af is blandet med enten en sodavand eller sirup og danskvand. Resultatet er en skøn sommerdrink, der bobler på tungen, køler dig dejligt ned og ligner en million på bordet.

Vores version af Ice Cream Soda

Vi har valgt at lave en version af Ice Cream Soda, der består af frisk ananas og skøn ingefærøl, fordi vi er vilde med kombinationen, men du kan selvfølgelig tage udgangspunkt i vores opskrift og selv tilsætte din favoritis eller yndlingssodavand.

Er Ice Cream Soda for skørt til dig? Så prøv vores iskaffe!

Ananas-ingefær Ice Cream Soda

4 personer

  • 800 g ananas
  • 2 dl kold ingefærøl
  • ½ l vaniljeis pynt: ananas i skiver

Sådan laver du ananas-ingefær Ice Cream Soda:

  1. Skræl ananassen, og fjern stokken i midten.
  2. Blend ananassen i en foodprocessor, og fordel puréen i 4 glas.
  3. Fyld hvert glas ¾ op med ingefærøl, og top med en kugle vaniljeis kort før servering, og pynt med et par skiver ananas.

Abonnement