Desserter og kager

Nemme nougat-marcipan juletræer

Fyld konfektfadet med de søde juletræer af nougat og marcipan overtrukket med chokolade.
af Odense Marcipan / Foto: PR 11.12.2014

Nougat og marcipan må ikke mangle, når julekonfekten stilles på bordet. Her er de søde sager formet til søde juletræer, så de udover være en fryd for ganen også tilfredstiller øjet.

Prøv også: Mette Blomsterbergs konfekt

Det skal du bruge til nougat-marcipan juletræer ca. 20 stk:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

400 g Original ODENSE Marcipan
200 g ODENSE Blød Nougat
200 g ODENSE Mørk Chokolade 55%

Godt til kagedåsen: Store vaniljekranse

Sådan laver du nougat-marcipan juletræer:

  1. Nougat anvendes kold direkte fra køleskab. Marcipan og nougat skæres med en osteskærer på blokkens lange led i lange skiver, som lægges skiftevis i lag - med marcipan øverst og underst.
  1. Marcipan/nougat blokken skæres ud i trekantede stykker, der ikke er for brede i bunden (så de får form som et trekantet juletræ.
  2. Juletræerne dyppes i smeltet og tempereret mørk chokolade, og pyntes evt. med kokos, inden chokoladen størkner.

Gå aldrig ned på sødt: Julekonfekt på 10 måder