Desserter og kager

Konfekt med nougat og hindbær

Lav lige så god konfekt som din lokale chocolatier med denne opskrift på marcipanbrød med nougat, hindbær og kakao.
af Maja Ambeck Vase / Foto: Columbus Leth 1.11.2019
Marcipan-konfekt med hindbær, nougat og chokolade

Konfekt i luksusudgaven er ikke noget, du behøver at bruge mange penge på i butikkerne. Du kan sagtens lave det selv, og vi lover, at det smager mindst lige så godt. Og så er sådan en fin, hjemmelavet konfektrulle den perfekte værtindegave i julemåneden.

Prøv også: Konfekt - nougatnødder med hindbærstøv

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Konfekt med nougat, hindbær og kakao

1 rulle Det skal du bruge:
  • 130 g marcipan
  • 1-2 spsk. frysetørret hindbærpulver (Køb det fx her!)
  • 1 tsk. kakao
  • 20 g blød nougat
Pynt:
  • 30 g mørk chokolade
  • 20 g frysetørret hindbær

Prøv også: Mette Blomsterbergs kaneltrøfler

Sådan laver du konfekt med nougat, hindbær og kakao

  1. Rul 100 g marcipan ud til et rektangel på ca. 5 x 20 cm.
  2. Bland 15 g marcipan med hindbærpulver, og rul det ud til en tynd stang, ca. 20 cm lang.
  3. Bland de sidste 15 g marcipan med kakao, og rul det ud til en tynd stang.
  4. Fordel hindbærmarcipan, kakaomarcipan og nougat oven på marcipanen, og rul det sammen til en rulle.
  5. Temperér chokoladen, pensl den uden på rullen, og pynt med frysetørrede hindbær.
  6. Sæt den på køl indtil servering, og skær den så i små skiver med en skarp kniv.
Prøv også: Dadel-trøffelkugler Tip! Lav dit eget hindbærpulver ved at gnide frysetørrede hindbærstykker gennem en lille si.