Desserter og kager

Delikat chokolade-konfekt med et twist

Opgradér julekonfekten med alternative ingredienser til julen. Chokoladebloggeren giver dig her sine bud på julens konfekt.
af Maja Ambeck Vase/chocolat.dk 17.10.2012
Delikat konfekt: Halvkugler med karameliseret hvid chokolade, marcipankugler, nøddekage og trøffelkugler

Chokoladebloggeren Maja Vases bud på delikat konfekt

Mangler du inspiration til julens bagværk, er der masser af inspiration at finde på kage- og dessertblogs på nettet. En af dem er Maja Ambeck Vases inspirerende chokoladeblog, som vi bruger en hver undskyldning for at besøge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Brug for mere inspiration til julens konfekt? Se vores bud på lækker julekonfekt

Maja har en stor passion for chokolade, og på hendes blog er alt lige fra fristende kager, syndig is og gode ideer til lækker morgenmad eller brød, som alle indeholder chokolade. Og hvem ønsker sig ikke chokolade til alle døgnets måltider? Opskrifterne suppleres af flotte, store billeder som sørger for, at munden løber i vand, når siderne bladres igennem.

Se også: Tærte med bagte pærer

Her er uimodståelige opskrifter fra bloggen chocolat.dk, som med garanti kan friste enhver med en sød tand og hang til chokolade. En del af dem er på konfekt, for hvad er julen uden sød konfekt, men der er ingen grund til at lade sig nøje med marcipan og nougat. Med hjælp fra Majas fantastiske blog - kan du fremtrylle de skønneste kugle med utraditionelle ingredienser. Har du overvejet at lade passionsfrugt blive en del af din jul? Måske inspireres du endda til at eksperimentere med dine ingredienser i julekonfekten.