Desserter og kager

Brownie med nougat og marcipan

I forbindelse med lanceringen af de nye chokolade chunks fra Odense Marcipan har INs redaktionschef bagt kage ... Få opskriften her!
af Cecilie Rubini 31.03.2014

Odense marcipan har i årevis leveret god marcipan, nougat og andre lækkerier, der er perfekte til at bage med. I april lanceres nyeste skud på stammen: Chokolade chunks, der indeholder 49% kakao og som egner sig til både skærekager, muffins og cookies. Prøv for eksempel denne Nougat Brownie med marcipan (som i den grad er godkendt af os på IN-redaktionen, som i skrivende stund mæsker os i den)

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Opskrift: Brownie med nougat og marcipan


Til ca. 20 stykker skal du bruge:

150 g smør
200 g ODENSE Mørk Chokolade
3 æg str. m/l
200 g sukker
100 g hvedemel
200 g ODENSE Blød Nougat
100 g hasselnødder
100 g Original ODENSE Marcipan
150 g ODENSE Chokolade Chunks

Sådan gør du:
Smelt smørret i en gryde, tilsæt hakket chokolade og smelt det under omrøring.
Pisk æg og sukker luftigt og skummende.
Sigt hvedemelet i æggeblandingen og rør det sammen med chokoladesmørret.
Skær nougat og marcipan i små tern og vend dem i dejen sammen med hasselnødder og chokoladechunks.

Kom dejen i en lille smurt bradepande ca. 18x25 cm. og bag den ved 150° C i ca. 25 min.
Lad kagen blive helt kold inden servering.

Tips. Kagen kan holde ca. en uge i køleskab og tåler nedfrysning.