Desserter og kager

Anne au chocolat - lækker blommekage

Prøv denne lækre blommekage fra Anne au chocolat, der har en perfekt kombination af sødt og syrligt.
af Mai Knauer Foto: Oliver Knauer 6.09.2012
Anne au chocolat's blommekage

1 kage fra Anne au chocolat i springform på ca. 23 cm i diam.

Ingredienser til blommekage fra Anne au Chocolat

200 g marcipan
200 g sukker
200 g smør
4 æg
150 g hvedemel
1 spsk amaretto (italiensk mandellikør)
10 små blommer, gerne victoriablommer
flødeskum eller cremefraiche

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Anne au chocolat 's blommekage - sådan gør du:

Kom marcipan og sukker i en foodprocessor, og rør igennem. Tilsæt smørret ad nogle omgange, og dernæst æggene et ad gangen. Vend til sidst mel i, og smag til med amaretto. Hæld dejen i en rund springform beklædt med bagepapir. Halver blommerne, befri dem for sten, og stik dem i dejen.

Bag kagen fra Anne au chocolat i ovnen ved 180° i 45- 50 min.

Server kagen fra Anne au chocolat med flødeskum eller cremefraiche.

TIP: Kagen fra Anne au Chocolat er lækker at servere om sommeren!

Blåbærtærte med mascarponeFransk chokoladekage