Køb abonnement på dit yndlingsblad - klik her!

Få inspiration til dit hjem og din have direkte i postkassen

Vil du gerne have endnu mere inspiration til dit hus og din have, så kan du tegne abonnement på et af vores to magasiner – ISABELLAS og Alt om haven.

Det får du i Alt om haven

I Alt om haven får vi jord under neglene og går i dybden med alt fra køkkenhave til blomsterbed. Og det behøver ikke at være svært at få en fantastisk have. Med et abonnement på Alt om haven har du haveeksperterne med dig i haven, og du får effektive haveråd, der er nøglen til succes for dit haveprojekt.

Få haveglæde leveret direkte til døren med et abonnement på Alt om haven - klik her og kom i gang!

Det får det med ISABELLAS

Som abonnent på ISABELLAS får du et inspirerende livsstilsmagasin om have, mad og bolig med særlig fokus på økologi og bæredygtighed.

Du får tips til både store og små projekter i haven og til skønne buketter, kranse eller andre former for blomsterdekorationer, som du nemt kan gøre efter.

Og så får du selvfølgelig lækre gæstemenuer og hverdagsmad med råvarer i sæson og opskrifter på uimodståelige kager og desserter.

Med et abonnement bliver magasinet automatisk bragt til din dør - og du modtager det, før du kan finde det i butikkerne! Kom i gang her!