Stuvet hvidkål

Ingredienser til stuvet hvidkål

Stuvet hvidkål til 4 personer

• ½ hvidkål, ca. 1 kg
• 50 g smør
• 50 g mel
• ½ l mælk
• Salt
• Hvid peber
• Lidt revet muskatnød

Sådan laver du stuvet hvidkål

Snit hvidkålen fint. Kog den i letsaltet vand i 5-10 minutter. Smelt smørret, og rør melet og til sidst mælken i. Smag til med salt og hvid peber. Kom hvidkålen i saucen, og smag til med salt og peber og lidt revet muskatnød.

Få mere inspiration til at bruge kål her:
 


Gryderet med
kartofler,
og chorizo

 

Rødkålssalat
med kokosflager
og tranebær

 

Bagt glaskål
med gedeost

 


Små kåltærter

 


Kokkenkniv
fra Pure
Komachi i turkis

 

Læs meget mere om de forskellige kålsorter i galleriet herunder