Sauce - vinagrette

Smager din mors sauce også altid bedre end din egen? Kom op i saucesuperligaen med vores guide til hollandaise, persillesauce, vinaigrette og cæsardressing.

Mangler du nyt køkkengrej, så se vores store udvalg i ISABELLAS-shoppen >>

Sauce - vinagrette - det skal du bruge

5 spsk vindruekerneolie eller olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
1 spsk cremefraiche 38 %
Salt og peber
1 fed hvidløg

Desuden
2 æg
1 kg grønne asparges
Kørvel, grofthakket

Sauce - vinagrette - sådan laver du den

Kom alle ingredienser til vinaigretten i en skål, undtagen hvidløg, og pisk dem godt sammen. Pres nu hvidløg i, og rør rundt. Kog æggene, til de er hårdkogte, pil dem, og hak dem fint. Skyl aspargeserne, og bræk enderne af. Kog aspargeserne i letsaltet vand i ca. 4 minutter − endelig ikke for længe, for så bliver de kedelige. Lad dem dryppe af i en sigte, og kom lidt iskoldt vand over dem. Anret asparges på et fad, og hæld vinaigretten over. Fordel de finthakkede æg over aspargeserne, og drys med friskhakket kørvel.

Sauce som dressing til cæsarsalat, hollandaise sauce og persillesovs er gode saucer Sauce som dressing til cæsarsalat, hollandaise sauce og persillesovs er gode saucer Sauce som dressing til cæsarsalat, hollandaise sauce og persillesovs er gode saucer Sauce som dressing til cæsarsalat, hollandaise sauce og persillesovs er gode saucer

Cæsardressing
En hjemmelavet dressing til cæsarsalat smager bedst.

 

Hollandaise
En "ægte sauce" som skal laves i sidste øjeblik, så den ikke skiller.

 

Persillesovs
En stegt flæsk klassiker, som man ikke kan få nok af.

 

Skåle til sauce
Server din sauce i en smuk skål fra ISABELLAS-shoppen.