Nemme grillede grøntsager

Savner du nye spændende indslag med grøn smag, når der skal grilles? Så prøv en omgang grillede grøntsager med en smagfuld vinaigrette. Så bliver det ikke nemmere!

Prøv også: Krydrede cashewnødder

Grillede grøntsager

(6 personer)

Det skal du bruge til grillede grøntsager:

  • 3 fennikler
  • 1 bundt nye gulerødder
  • 2 spsk. olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

Vinaigrette:

  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 6 spsk. olivenolie
  • 1 bundt kørvel

FÅ FLERE OPSKRIFTER TIL GRILLEN MED ISABELLAS!

Sådan laver du grillede grøntsager:

  1. Rengør grøntsagerne, og skær dem i kvarter på langs. Rør olie med havsalt og friskkværnet peber. Pensl grøntsagerne med olie. Grill dem i 4-5 minutter på hver side. 
  2. Vinaigrette: Rør honning med sennep. Tilsæt eddike, og rør sammen. Tilsæt olien lidt efter lidt, mens du rører til en ensartet dressing.
  3. Hak kørvelen. Kom 2 spsk. af kørvelen i vinaigretten. Vend de grillede grøntsager med vinaigretten, og pynt med resten af den hakkede kørvel.

Prøv også: 11 friske sommersalater