Tilbehør

Nemme grillede grøntsager

Mangler du tilbehør til sæsonens mange grillaftener? Så prøv vores nemme opskrift på grillede grøntsager, der kan tilberedes i et snuptag, mens I venter på kødet.
af Marie Melchior 19.05.2015 Foto: Jakob Helbig

Savner du nye spændende indslag med grøn smag, når der skal grilles? Så prøv en omgang grillede grøntsager med en smagfuld vinaigrette. Så bliver det ikke nemmere!

Prøv også: Krydrede cashewnødder

Grillede grøntsager

(6 personer)

Det skal du bruge til grillede grøntsager:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

  • 3 fennikler
  • 1 bundt nye gulerødder
  • 2 spsk. olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

Vinaigrette:

  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 6 spsk. olivenolie
  • 1 bundt kørvel

FÅ FLERE OPSKRIFTER TIL GRILLEN MED ISABELLAS!

Sådan laver du grillede grøntsager:

  1. Rengør grøntsagerne, og skær dem i kvarter på langs. Rør olie med havsalt og friskkværnet peber. Pensl grøntsagerne med olie. Grill dem i 4-5 minutter på hver side.
  2. Vinaigrette: Rør honning med sennep. Tilsæt eddike, og rør sammen. Tilsæt olien lidt efter lidt, mens du rører til en ensartet dressing.
  3. Hak kørvelen. Kom 2 spsk. af kørvelen i vinaigretten. Vend de grillede grøntsager med vinaigretten, og pynt med resten af den hakkede kørvel.

Prøv også: 11 friske sommersalater