Bagte kartofler og peberrodscreme

Bagte kartofler og peberrodscreme er lækkert tilbehør.

Salt-bagte kartofler

900 g små kartofler
Olivenolie
2 spsk havsalt

Skrub kartoflerne, og læg dem i en bradepande. Dryp med lidt olivenolie, og drys havsalt hen over dem. Bag dem ved 200° i ovnen i 25-30 minutter. Server peberrodscremen til de bagte kartofler.

Peberrodscreme til de bagte kartofler

1½ dl cremefraiche 38 %
1½ dl cremefraiche 18 %
1 usprøjtet citron
3 spsk hakket citrontimian
1 spsk flydende honning (gerne lavendel)
3-4 spsk friskrevet peberrod

Rør de 2 slags cremefraiche sammen. Skyl citronen, og riv skallen fint. Pres citronen. Rør 2-3 spsk citronsaft og citronskallen i cremefraichen. Rør de resterende ingredienser i. Lad cremen stå og hvile i 30 minutter på køkkenbordet. Smag til - er den ikke stærk nok, så tilsæt mere revet peberrod.

Mangler du nyt stel til din borddækning, så se vores porcelæn i ISABELLAS-shoppen her.
 

MENU

Forret
Røget laks med fennikelsalat og speltbrød

Hovedret
Urtefarseret kalkunbryst med peberrodscreme, saltbagte kartofler og aspargessalat med daddeltomater

Dessert
Primadonna-ost med sirupsnødder, pære og speltbrød
Citronbirkeskage med ricottacreme og blåbær