Trin-for-trin: Macarons med brombærcreme og hvid chokolade

Der er noget særlig elegant over den lille kage fra Frankrig. Men macarons er ikke bare yndige, de er også uimodståelige med deres let sprøde ydre og bløde indre. Smagen og farven kan varieres i det uendelige, og i denne opskrift har vi fundet inspiration i havens sommersøde brombær. I galleriet herunder guider vi dig trin for trin, så du kan fremtrylle de fineste macarons med brombærcreme og hvid chokolade.

Se også: Macarons med hvid chokolade ganache og frugtsalat

Det skal du bruge til macarons med brombærcreme og hvid chokolade:

Ca. 15 stk.

Ganache:

  • 200 g hvid chokolade
  • 1½ dl fløde
  • 120 g friske brombær

Mandelmasse:

  • 55 g æggehvide (1 bæger upasteuriseret æggehvide)
  • 125 g flormelis
  • 150 g mandelmel

Italiensk marengs:

  • 35 g vand
  • 150 g sukker
  • 55 g æggehvide

Vild med marengs? - prøv også: Pavlova med blåbærskum

Trin for trin: Se her, hvordan du laver macarons: