Hindbærmuffins med hvid chokolade

Alle elsker muffins! Men er du ved at køre træt i den klassiske udgave med chokolade, så prøv disse svampede hindbærmuffins, som kan bikses sammen på mindre end 10 minutter.

Hindbærmuffins med hvid chokolade

(10 stk.)

Prøv også opskriften:  Lækre æblemuffins

Det skal du bruge til hindbærmuffins:

  • 50 g smør
  • 2 æg
  • 150 g rørsukker
  • 175 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1½ dl mælk
  • 50 g hvid chokolade
  • 20 friske hindbær

Sådan laver du hindbærmuffins:

Smelt smørret, og lad det køle lidt af. Pisk æg og rørsukker luftigt, og tilsæt det afkølede smør. Bland mel, bagepulver og mælk i dejen. Hak chokoladen, og vend den i dejen. Fyld 10 store papirmuffinforme 2⁄3 op, og kom 2 hindbær i hver. Bag dine muffins i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°. Lad kagerne afkøle på en rist. Anret kagerne på et fad med andre kager eller roser.

Har du en portion hindbær tilovers? Se, hvad du kan bruge dem til her.