Cookies med karamelstykker

Antal: 
8 stk.
Det skal du bruge: 
Ingredienser
50 g smør
165 g brun farin
1 æg
1 tsk. vaniljeessens
125 g hvedemel
25 g rent kakaopulver
1 tsk. bagepulver
75 g mælkechokolade
65 g hakkede pekannødder
8 karameller efter eget valg

  • Tænd ovnen på 180°.
  • Smelt smørret, og rør det sammen med brun farin i en skål.
  • Pisk æg og vaniljeessens i.
  • Si mel, kakao og bagepulver i, og rør godt.
  • Hak chokoladen og nødderne groft, og vend dem i dejen.

  • Beklæd en bageplade med bagepapir, og sæt 8 skefulde dej på bagepladen.
  • Gem 1 karamel i midten af hver kage.
  • Bag kagerne i ca. 12 minutter.
  • Lad dem afkøle helt på en bagerist.

TIP: Tænk langsigtet
Husk, at det er nemt at lave en en stor portion dej og fryse halvdelen, til næste gang du får trang til hjemmelavede cookies. Du kan også bage dem alle og fryse halvdelen, så snart de er kølet af på bageristen.