Kyllingebryst med aspargessalat

Tilbereder du din kylling på grillen, så får den en fantastisk stegeskorpe, som holder på kødets smag og saft. Denne gang serverer vi den med en sprød salat med asparges og nybælgede ærter!

Læs også: 15 kager til picnic

Kyllingebryst med aspargessalat

(4 personer)

Det skal du bruge til kyllingebryst:

  • 4 kyllingebryster med vinger
  • 4 spsk olivenolie
  • Saft fra 1 citron
  • Salt og friskkværnet peber

Aspargessalat:

  • 2 bundter grønne asparges
  • 500 g friske grønne ærter med bælg
  • 1 løg
  • 100 g fetaost

Læs også: Menu med power

Sennepsdressing:

  • 1 spsk grov sennep
  • 2 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1 spsk honning
  • 8 spsk olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 bundt ramsløg (kan udelades)

FÅ FLERE OPSKRIFTER TIL GRILLEN MED ISABELLAS!

Sådan laver du kyllingebryst med aspargessalat:

  1. Pensl kyllingebrysterne med olivenolie, og dryp med citronsaft. Krydr dem med salt og peber. Steg dem på grillen i ca. 20 minutter, til kødet er gennemstegt, og skindet er sprødt. Når du prikker i kyllingekødet med en gaffel, skal den saft, som pibler ud, være klar og gennemsigtig, ikke rød.
  2. Aspargessalat: Knæk de nederste, træede ender af aspargeserne. Læg aspargeserne i en gryde med kogende vand, og kog dem 3-4 minutter. Hæld dem i et dørslag, og overhæld dem med koldt vand. Bælg ærterne. Pil løget, og skær det i tern. Anret aspargeserne på et fad, og drys ærter og løg over. Smuldr fetaosten over salaten.
  3. Sennepsdressing: Rør sennep, balsamico og honning sammen. Tilsæt olien lidt ad gangen, mens du hele tiden rører rundt. Smag til med salt og peber, og fordel dressingen over salaten lige før servering.
  4. Drys evt. hakket ramsløg over salaten, og server den som tilbehør til de stegte kyllingebryster.