Spareribs med spicy marinade

Antal: 
6 pers.
Det skal du bruge: 
2 friske røde chilier
6 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
2 dl lys sirup
½ dl sojasauce
2 spsk. fennikelfrø
6 spsk. æblecidereddike
2½ kg revelsben

Spareribs er en madfavorit, der er populær hos hele familien - og så er den ovenikøbet enkel at lave. Prøv den en hyggeaften med familie og venner.


Sådan laver du spareribs med spicy marinade: 

  1. Pil chilierne, og hak dem.
  2. Pres hvidløgene i en skål.
  3. Kom alle øvrige ingredienser i skålen, og rør dem sammen til en marinade.
  4. Vend revelsbenene i marinaden, og lad dem trække i køleskab i mindst 8 timer og gerne natten over.
  5. Grill dem ved indirekte varme i 4-5 minutter på hver side med grilllåget på.

TIP: Spareribs kan også bages i ovnen ved 160 grader i 1-1 ½ times tid.