Pizza con gli asparagi e formaggio di capra

4 store pizzaer

• 1 portion pizzadej
• 1 portion tomatsauce
• 1 bundt grønne asparges
• 250 g gedeost
• 250 g mozzarella
• 2 dl sorte oliven
• 5 kviste frisk rosmarin
• Friskkværnet sort peber
• Olivenolie

Varm ovnen til 250°. Lav pizzadej og tomatsauce efter grundopskriften. Skær det nederste af aspargeserne, og kog dem i ca. 2 minutter i letsaltet vand. Lad dem køle af i isvand, og skær dem i mindre stykker. Rul dejen tyndt ud, og bred et tyndt lag tomatsauce på. Smuldr gedeosten, og bræk mozzarellaen i små stykker over pizzaen. Læg oliven og asparges på, og krydr med hakket rosmarin og peber. Bag midt i ovnen i 5-10 minutter. Tag pizzaen ud, og dryp olivenolie over.

Se også: Nem og god grundopskrift på pizzadej

De salte

 
  Pizza al
prosciutto e fichi
Pizza al funghi Pizzadej -
grundopskrift
Pizza bianca

De søde
 


Figenpizza med
chokolade

Mascarpone-
pizza med
ferskner

Pizza Gino