Påskemenu: Lammekølle med sennep og citron

Antal: 
6 personer
Det skal du bruge: 
Lammekølle med sennep og citron
1 lammekølle på 2-2½ kg
1 usprøjtet citron
4 spsk. grovkornet sennep
1 spsk. salt
Friskkværnet peber
5-6 kviste rosmarin

Sådan laver du lammekøllen

  1. Tænd ovnen på 180°.

  2. Dup kødet.

  3. Skær citronen i skiver.

  4. Smør lammekøllen ind i sennep, drys med salt og peber, og læg citronskiverne på.

  5. Læg rosmarinkviste ved, og snør lammekøllen med kødsnor.

  6. Læg den i et ovnfast fad, og steg den i ovnen i ca. 2 timer.

  7. Brug stegetermometer – kødets centrumtemperatur skal være 70°, når det er færdigt.

  8. Tag lammekøllen ud, og lad den stå et par minutter.