Aftensmad

Nem pasta-ret med tomatsauce og tigerrejer

Pasta med tomatsauce og tigerrejer er nem og simpel mad med masser af smag fra hvidløg, persille og basilikum.
af Carsten Kyster 28.02.2020 Foto: Betina Hastoft
Pasta med tomatsauce og tigerrejer
4 personer

  • 500 g frisk pasta
  • 1 spsk. olivenolie
  • 500 g tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • 400 g tigerrejer uden skal
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 håndfuld rucola
  • Salt og friskkværnet peber
  • Friskrevet parmesanost
Pasta er altid et hit, når det gerne må gå lidt hurtigt og nemt i køkkenet. En af de gode ting med pasta er, at du kan kombinere den med stort set, hvad du har lyst til og altid få et velsmagende måltid ud af det. Her har vi lavet den med tigerrejer krydret med hvidløg og smagen af persille, rucola og basilikum.

Prøv også: Spaghetti med kødboller i tomat-basilikumsauce

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra, og vend pastaen med 1 spsk. olie. Hold pastaen varm.
  2. Skyl tomaterne, og skær dem i grove stykker. Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint.
  3. Opvarm en pande med 2 spsk. olivenolie, og steg hvidløg og tigerrejer på panden i 2 minutter.
  4. Tilsæt tomater sammen med grofthakket persille, plukket basilikum og rucola, og steg videre i 3 minutter.
  5. Smag tomatsaucen til med salt og peber. Vend tomatsaucen sammen med den varme pasta. Drys med parmesan, og servér straks.

Prøv også: Frisk pasta med tigerrejer og squash