Grov mos på nye kartofler med parmesan

Prøv også: Tatar med radiser

Grov mos på nye kartofler med parmesan

Det skal du bruge til grov mos med parmesan:

  • 400 g nye kartofler
  • Vand med 1 spsk. salt
  • 1 dl olivenolie
  • Ca. 3 tsk. salt
  • 100 g parmesan, grofthakket
  • 50 g mizuna eller en anden sprød salat (fx rucola)
  • Revet skal af ½ citron
  • Olivenolie til servering
  • Groft peber

FÅ FLERE SOMMERFRISKE OPSKRIFTER MED ISABELLAS!

Sådan laver du grov mos med parmesan:

  1. Kog kartoflerne helt møre i vand med salt, det tager ca. 15 minutter. Hæld vandet fra kartoflerne, og mos dem groft sammen med olivenolie og salt efter smag.
  2. Fordel kartoffelmosen i 4 dybe tallerkener, og drys parmesan, mizuna og citronskal på toppen. Dryp med rigelig olivenolie, og kværn godt med peber over til sidst.

Prøv også: 11 friske sommersalater