Buffet – opskrifter til en farverig menu

Skal du holde konfirmation eller andre dyre fester, så læs med her. Vi bringer en lækker buffet med nemme retter, der ikke koster mere end 100 kr. pr. person. Opskrifterne her er til seks personer, men er nemme at gange op.

 

MENU

Forret
Røget laks med fennikelsalat og speltbrød

Hovedret
Urtefarseret kalkunbryst med peberrodscreme, saltbagte kartofler og aspargessalat med daddeltomater

Dessert
Primadonna-ost med sirupsnødder, pære og speltbrød

 

 

 

Buffet - tidsplan

Flere dage før
Bag brødet, og frys det ned
Lav hasselnødder i sirup

Dagen før
Tilbered ricottacremen
Tilbered peberrodscremen
Farser kalkunbrystet - og steg det, hvis du ønsker kold kalkun dagen efter

På dagen
Farser kalkunbrystet, og steg det
Bag kartoflerne
Lav fennikelsalaten
Lav tomatsalaten
Anret dessert
Optø og varm brødet