Festbuffet
Aftensmad

Buffet – opskrifter til en farverig menu

af Marie Melchior 2.07.2021
Foto: Betina Hastoft. Regi: www.housedoctor.dk, www.bungalow.dk og www.brostecopenhagen.com
Få opskrifter til en lækker buffet med nemme retter til konfirmation eller andre fester.

Skal du holde konfirmation eller andre dyre fester, så læs med her. Vi bringer en lækker buffet med nemme retter, der ikke koster mere end 100 kr. pr. person. Opskrifterne her er til seks personer, men er nemme at gange op.

Buffetmenu:

Forret:

Hovedret:

Dessert:

- servér med hjemmebagt speltbrød.

Buffet - tidsplan

Flere dage før

  • Bag brødet, og frys det ned.
  • Lav hasselnødder i sirup.

Dagen før

  • Tilbered ricottacremen.
  • Tilbered peberrodscremen.
  • Hvis du ønsker kold kalkun på dagen: Farser kalkunbrystet, og steg det.

På dagen

  • Farser kalkunbrystet, og steg det.
  • Bag kartoflerne.
  • Lav fennikelsalaten.
  • Lav tomatsalaten.
  • Anret dessert.
  • Optø og varm brødet.