Basilikumolie - en delikat dressing

Basilikum er altid frisk og lækker og den mest brugte friske krydderurt næst efter persille. Brug den generøst i en olie, der passer godt som salatdressing eller som tilbehør til en menu.

Basilikumolie

4 personer

½ potte basilikum • 1 dl olie • ½ fed hvidløg

Blend det hele godt sammen, smag til med salt og peber, og lad olien trække ½ time.

Vil du have nyt stel til din borddækning, så se vores porcelæn fra mynteserien i ISABELLAS-shoppen her.

Se vores opskrifter på en gæstemenu nedenfor.

påske, påske, påskemenu, påskebord, påskelam, snack, hasselnødder påske, påske, påskemenu, påskebord, påskelam, ravioli køkken, køkkengrej, køkkenvægt, vægt påske, påske, påskemenu, påskebord, påskelam, citron, mandelkage gæstemenu, madopskrift
Snack med soja-
ristede nødder

 

Forret med åbne
ravioli

 

Køkkengrej fra
vores webshop

 

Små mandelkager
til dessert

 

Menu for kvinder -
Mænd ingen adgang

 

Få inspiration til hvordan du kan anrette maden og pynte bordet i pastelfarver til påskemenuen i galleriet herunder: