5 opskrifter på italiensk mad

Oplev det italienske køkken, med italiensk mad fra ISABELLAS

Drøm dig væk til sydlige himmelstrøg med lækker italiensk mad. Det italienske køkken er helt fantastisk, og der er noget for enhver smag. Vi har samlet 5 opskrifter italiensk mad.

Noget af det bedste mad der findes i denne verden er uden tvivl italiensk mad! Hvert år rejser tusindevis af danskere og andre turister til Italien kun for at nyde den lækre mad - og solen, men vi tror mest det er pga. maden. Det er dog ikke altid at man orker at rejse 2000 kilometer for at få den lækre italienske mad, selvom det kan være fristende. Man kan selvfølgelig prøve at gå på italiensk restaurant for at få den lækre italienske mad herhjemme, men det er gerne ret dyrt og heller ikke helt det samme. Derfor kan man med fordel lave sin egen italiensk mad derhjemme!

Glad for udenlansk mad, som italiensk mad? Prøv også spansk tortillia

Vi har her samlet fem forskellige italienske retter, som du let kan give dig i kast med. Fælles for de fem retter er at de smager helt og aldeles udestående, og du vil uden tvivl få følelsen af at være i Italien imens du nyder italiensk mad. Vi har samlet en kombination at let og tung italiensk mad. Hvis du vil have italiensk mad der ligger lidt tungere i maven, så prøv den gode risotto med svampe. Hvis du hellere vil have en let ret, så prøv braiseret svinekød med ovnstegte kartofler. Du kunne også give dig i kast med en ægte italiensk pizza - mums!

Der er mange muligheder når det kommer til italiensk mad og vi anbefaler klart at du prøver alle fem retter. I kunne evt. lave en italiensk uge derhjemme, hvor i hver dag spiser noget af dette yderst lækre mad fra Italien. Vi kan garantere for en uge med ekstra god stemning, med massere af italiensk mad.

Vi håber at du har mod på at prøve italiensk mad og måske gøre det til en fast del af jeres madplan. Der er ikke andet at sige end bon appetit!