Trin for trin: Sådan laver du sushi til nytår

Hvis du vil skifte den klassiske nytårstorsk ud med en anden ret med fisk, så må sushi da lige være sagen. Det er faktisk slet ikke så svært at lave, og skulle det alligevel knibe, så guider vi dig trin for trin i galleriet nederst. Fyldet kan varieres i det uendelige, prøv fx krabbe, dybstegte rejer eller lynstegt tun. 

Styr på kransekagen? Sådan får du succes med den!

Du kan sagtens lave sushien dagen før, så du ikke skal junglere med pander og gryder i dit stiveste puds. Tag det blot ud af køleskabet en halv time før servering, så det ikke er helt koldt. Vupti, så er der hjemmelavet nytårssushi af den fornemmeste slags! 

Det skal du bruge til nytårssushi:

Se også: 3 festlige drinks til nytårsaften

I galleriet kan du se, hvordan du laver nytårssushi:

Naturligt nytår: Pynt op med stjerner

 

Flere nemmer opskrifter? Se her:

Opskriften på sushi er fra Den store mad for begyndere af Linn Grubbström og Jacob Damgaard. Opskrifterne i bogen er fordelt efter de situationer, man typisk står i, når man skal lave mad: Når det skal gå hurtigt, når der kommer gæster, når du vil have noget sundt efter træningen, når både køleskabet og kontoen er ved at være tomme ... Der er både klassikere som boller i karry, minestronesuppe og pizza, masser af lækkert tilbehør og vegetariske retter De skønne fotos viser, hvordan du måler og vejer råvarerne, hvilke basisredskaber, som er gode at have i køkkenet, og hvilke basisråvarer, du kan have på lager, så du altid kan lave en enkel ret.