Konfekt

Snebolde med nougat

Lav dine egne snebolde, der smager dejligt af nougat. Her får du Annemette Voss' opskrift på snebolde. Så bliver det alligevel hvid jul
af Annemette Voss 4.12.2019 Foto Skovdalnordic.com
20 personer

Bolde:

  • 150 g ren rå marcipan
  • ½ tsk. usprøjtet appelsinskal
  • 40 g blød nougat

Overtræk:

  • 2 pasteuriserede æggehvider
  • 100 g flormelis
  • 4 spsk. fintsigtet flormelis

Bolde:

Ælt marcipan og appelsinskal sammen.

Tril 20 kugler af marcipan, hvori du har placeret et lille stykke nougat i midten af hver.

Sæt 1 træspyd i hver kugle.

Overtræk:

Pisk æggehviderne let skummende, og tilsæt flormelis lidt ad gangen. Pisk til en cremet og luftig marengsmasse.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dyp kuglerne i marengsen, og stil spyddene i en skål med sukker eller i noget flamingo.

Ingen jul uden æbleskiver. Her får du vores opskrift på æbleksiver med kærnemælk.

Når marengsen er størknet lidt og er fedtet, men knap så flydende, dypper du kuglerne i fintsigtet flormelis.

Stil igen spyddene med kuglerne i skålen, og lad marengsmasse og flormelis størkne.

Lige inden servering kan du trille kuglerne i lidt flormelis som pynt.