Snebolde med nougat

Antal: 
20 stk.
Det skal du bruge: 
Bolde:
150 g ren rå marcipan
½ tsk. usprøjtet appelsinskal
40 g blød nougat
Overtræk:
2 pasteuriserede æggehvider
100 g flormelis
4 spsk. fintsigtet flormelis

Bolde:

Ælt marcipan og appelsinskal sammen.

Tril 20 kugler af marcipan, hvori du har placeret et lille stykke nougat i midten af hver.

Sæt 1 træspyd i hver kugle.

Overtræk:

Pisk æggehviderne let skummende, og tilsæt flormelis lidt ad gangen. Pisk til en cremet og luftig marengsmasse.

Dyp kuglerne i marengsen, og stil spyddene i en skål med sukker eller i noget flamingo.

Ingen jul uden æbleskiver. Her får du vores opskrift på æbleksiver med kærnemælk.

Når marengsen er størknet lidt og er fedtet, men knap så flydende, dypper du kuglerne i fintsigtet flormelis.

Stil igen spyddene med kuglerne i skålen, og lad marengsmasse og flormelis størkne.

Lige inden servering kan du trille kuglerne i lidt flormelis som pynt.