Påskedessert: 5 søde påskefristelser

Højtiderne byder på traditioner, og vi er særligt glade for de søde af slagsen! Og påsken er bestemt ingen undtagelse. Vi giver dig her vores fem bud på en sød påske.

Lav en flot buket til påskebordet: Sådan laver du den fineste forårsbuket

Påskeæg med citronlikør og hvid chokolade

12 stk

Det skal du bruge til påskeæg med citronlikør og hvid chokolade:

  • 400 g marcipan
  • 1/2 dl limoncello (citronlikør)
  • 1 tsk. revet citronska
  • l1 dl flormelis
  • 200 mørk chokolade
  • 100 g hvid chokolade
  • 1 tsk. revet citronskal

Få inspiration til borddækningen: Hvordan skal bordet dækkes?

Sådan laver du påskeæg med citronlikør og hvid chokolade:

  1. Rør marcipanen med limoncello eller anden citronlikør, citronskal og flormelis.
  2. Form marcipanen til 12 påskeæg, brug gerne lidt flormelis på hænderne, og sæt dem på bagepapir.
  3. Smelt den mørke chokolade over vandbad og temperer chokoladen.
  4. Overtræk påskeæggene med chokoladen og sæt dem på bagepapir.
  5. Smelt den hvide chokolade forsigtigt over vandbad, og fyld den i en sprøjtepose.
  6. Sprøjt tynde striber af hvid chokolade på de størknede æg.Drys med en smule revet citronskal.
  7. Servér påskeæggene, når chokoladen er stivnet.

Få fine forårsfornemmelser indenfor: Lav en blomstrende plantevæg

Se fire fantastiske forslag til søde påskeforkælelser i galleriet herunder!