Kokostrøfler vendt i chokolade og kokos

Det skal du bruge:

40-45 stk.
• 180 g mørk chokolade, 70 %
• 2½ dl piskefløde
• 1 spsk honning
• 25 g smør
• 3 spsk revet kokos
• Sprøjtepose
• 200 g mørk chokolade til overtræk
• 200 g revet kokos til at rulle trøflerne i

Sådan gør du:
Hak chokoladen groft. Kog fløden op med honning. Tag gryden af blusset, og smelt den hakkede chokolade i den varme fløde under omrøring. Når chokoladen er smeltet, røres smør og kokos i massen. Stil chokoladeganachen til afkøling i 5-6 timer. Gør en bageplade klar med bagepapir. Hæld den afkølede chokoladecreme i en sprøjtepose. Sæt små runde kugler på bagepladen. Stil pladen koldt. Smelt chokolade over vandbad, til den er flydende. Hæld kokos op i et fad. Dyp kuglerne i den flydende chokolade, og rul herefter i kokos. Opbevar kokostrøflerne på køl. Holdbarhed 3-4 dage.

Rigtig god fornøjelse :-)

Find flere lækre opskrifter i galleriet her: