Julefavorit: Krydret rullepølse

Hjemmelavet rullepølse er en smagsfavorit hos mange til julefrokosten. Det er faktisk ikke svært, hvis du blot har lidt tålmodighed og går i gang i god tid. Og så kræver rullepølse selvfølgelig en rullepølsepresse!

 

Sådan laver du rullepølse med krydderier

Opskriften giver cirka 30-35 tykke skiver.

Det skal du bruge til rullepølse med krydderier:

  • 1 stort svineslag
  • 2 løg
  • 2 tsk. peber
  • 2 tsk. nelliker
  • 1 tsk. koriander
  • 2 spsk. salt
  • 2 tsk. allehånde
  • 1 tsk. muskatnød
  • 1 tsk. timian
  • Kødsnor

Prøv også opskriften på: Lammefrikadeller med mynte

SALTLAGE:

  • 5 l vand
  • 100 g mørk farin
  • 20 kryddernelliker
  • 800 g salt
  • 20 g allehånde
  • 10 laurbærblade

KOGELAGE:

  • Vand
  • 1 løg delt i kvarte
  • 10 peberkorn

Få mere inspiration her: Ribbensteg med rødkålssalat

Vi guider dig trin for trin i galleriet til den perfekte rullepølse!