Spyd med melon og parmaskinke

Sød melon og sprød skinke når nye højder i kombination med den fede ost og krydret med estragon. Melonspyddene er perfekte som forret eller som del af en sommermenu på terrassen - gerne serveret med et glas kølig rosévin til.
Tip! Hvis ikke du er så vild med blå ost, kan du sagtens bruge feta, gedeost eller en anden salt ost.
 

Melonsnack på spyd med parmaskinke

Tid: 15 minutter.
Ovntid: 8 minutter.
Antal personer: 4-6
Det skal du bruge til spyd med melon og parmaskinke:
  • 6 skiver parmaskinke eller serranoskinke
  • 1 cantaloupmelon
  • 100 g blå ost
  • 2-3 kviste frisk estragon
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Prøv også: Spyd med tigerrejer, ananas og cherrytomater

Sådan laver du spyd med melon og parmaskinke:
  1. Forvarm ovnen til 200°. Læg skinken på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist skinken sprød i ovnen i 8 minutter.
  2. Halvér melonen, fjern kernerne, og skær melonkødet i store tern. Sæt dem på spyd sammen med tern af blå ost.
  3. Hak estragon, og drys det over spyddene. Dryp med lidt olie, og krydr med salt og peber. Smuldr til sidst den sprøde skinke over spyddene, og servér dem på et fad.

Prøv også: Bruschetta - en lækker forret