Ristede kammuslinger med pastinakfritter og ærteskud

Antal: 
4 personer
Det skal du bruge: 
12 kammuslinger
100 g smør
Salt og peber
250 g pastinakker
1 usprøjtet citron
1 stor potte ærteskud
Rosenpeber

Forslag til hovedret: Lammekølle med kartoffelsalat og ramsløgpesto 

SÅDAN LAVER DU RETTEN:

  1. Rist kammuslingerne på panden i 1 spsk. smør – de skal have ca. 1 minut på hver side.
  2. Krydr med salt og peber.
  3. Skær pastinakkerne i tynde stænger med skræl på, og steg dem i 1 spsk. smør, indtil de møre og gyldne.
  4. Riv skallen af citronen.
  5. Smelt resten af smørret i en gryde med citronskal, uden at det bruner.
  6. Anret kammuslingerne på toppen af pastinakkerne.
  7. Dryp med citronsaft, og drys med ærteskud, salt og rosenpeber samt smeltet smør.

Se også: Hjemmelavede blinis med avocado og stenbiderrogn