Forretter

Fyldte portobellosvampe med ost

Vil du også skrue op for de kødfrie hverdagsretter? Prøv disse fyldte portobellosvampe med masser af smag. Få opskriften her!
Opskrift og 17.01.2019 foto: Inge Skovdal/skovdalnordic.dk.

Fyldte portobellosvampe med ost smager delikat og er simple at lave. De er gode til hverdagsmad sammen med en grov salat eller som forret i weekenden.

Det skal du bruge til fyldte portobellosvampe:

(Opskriften er til 4 personer.)

  • 4 portobellosvampe
  • 100 g gedeost
  • 2 spsk. honning
  • 1-2 spsk. valnøddekerner
  • 2 kviste salvie

Vild med svampe? Prøv pizzasnitter med svampe

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan laver du fyldte portobellosvampe:

  1. Rens svampene.
  2. Smuldr gedeosten over svampene, og dryp med honning.
  3. Hak valnøddekerner og salvie, og drys dem over.
  4. Grill svampene ved maksimal varme i ovnen, indtil de bliver gyldne, og servér med det samme.

Den vil du smage: One pot-nudler med svampe