Bruschetta med jordbær og basilikum

Sommeren er fyldt med dejlige fester og hyggelige middage med familie og venner, og en lækker forret eller snack er altid populær. Du og dine gæster vil bestemt ikke blive skuffede over den her med friske, søde jordbær, basilikum og hvidløg. Den gør sig perfekt sammen med et glas kølig hvidvin på terrassen.
 

Bruschetta med jordbær og basilikum

12-16 stk.
Det skal du bruge til bruschetta:
  • 500 g jordbær
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 stort flutes
  • Lidt olivenolie

Prøv også: Laks til forret - 10 lækre opskrifter

Sådan laver du bruschetta

  1. Skyl og skær jordbærrene i mindre stykker. Hak hvidløget fint, og skær basilikumbladene i tynde strimler. Gem lidt til pynt. Bland forsigtigt det hele i olivenolien, og smag til med salt og peber.
  2. Skær flutet i tynde skiver. Grill skiverne i ovnen et par minutter, til de er let gyldne. De skal være sprøde, ikke hårde. De kan også ristes på en brødrister.
  3. Lad skiverne afkøle, og pensl dem med lidt olivenolie. Fordel jordbær oven på de ristede skiver.
  4. Pynt med basilikumblade, og servér.

Prøv også: Tun til forret