10 lækre opskrifter på forret med laks

En forret med laks hører til en af de klassiske skandinaviske retter, om den så bliver serveret som mousse, tatar, i en salat eller med asparges som en rigtig forårsbebuder. Og der er ikke noget at sige til, at netop laksen er så populær: Den er smuk at se på, fyldt med sunde fedtstoffer - og så smager den helt forrygende, uanset om den er røget, gravet eller fersk. Laksen er en taknemlig fisk! Den er let og hurtig at lave, kræver ikke den store forberedelse, og så er en forret med laks nem at gøre smuk at se på.

Prøv ogsåVil hellere have laks til hovedret? Se vores opskrift på indbagt laks med spinat

Vi har samlet et udvalg af vores bedste lakseforretter, så du nemt og bekvemt kan finde den næste forret, du skal servere til en dejlig middag eller måske som en del af påskefrokosten. Skal din forret bestå af delikate blinis med laks, havfrisk laksetatar eller en hurtig saltbagt laks med fennikel og aubergine? Der er et hav af muligheder og god chance for, at du finder lige netop din favoritforret med laks.

Prøv også: Nytårsforret: 7 fine forretter med laks

Klik igennem galleriet nedenfor, hvor der er rig mulighed for at finde opskriften på den helt perfekte forret til en hyggelig middagsmenu!

Se 10 lækre forretter med laks i galleriet:

Se også: Gravet laks - trin for trin.