Desserter

Pandekager med chokolade

Tryl dine pandekager om til den lækreste dessert med chokolade og kokos
af Marie Melchior 5.03.2009 Foto: Jes Buusmann

Har du først lavet dine pandekager, kan de serveres på uendeligt mange måder, fra den klassiske med syltetøj og sukker, over den børnevenlige med regnbueis og til denne moderne version med kokos chokolade.

Pandekager med chokolade og kokos

Til 6 personer

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det skal du bruge
200 g mørk chokolade
12 færdigbagte dessertpandekager
100 g kokosmel

Opskriften på dessertpandekager får du her. Det er en skudsikker grundopskrift på pandekager, som du snildt kan bruge hver gang, du vil servere pandekager

Sådan gør du
Når først du har bagt dine pandekager, er det faktisk ret enkelt:
Smelt chokoladen over vandbad. Fold og draper 2 pandekager på hver tallerken. Fordel den smeltede chokolade med en stor spiseske, og drys med rigeligt kokos.

Du kan også servere dine pandekager på en lidt mere funky måde med frække karamelliserede pærer