Gin og tonic med brombær

Det skal du bruge: 
Brombærsirup:
1 dl brombær (evt. fra frost)
1 dl sukker
1 dl balsamicoeddike
Desuden:
24 cl gin
Ca. 1 l tonicvand
12 friske brombær

TIP: Drinken er baseret på en brombærbase, som skal laves en uge i forvejen - men så snart du har den klar, tager resten af den lækre drink ingen tid at fremtrylle til dine gæster.

Sådan laver du gin og tonic med brombær:

Brombærsirup:

  1. Bland brombærrene med sukker, og lad dem stå et par timer. Mos dem med en gaffel, og stil skålen i køleskabet til dagen efter.
  2. Rør eddike i, og stil skålen i køleskabet i ca. 1 uge. Rør lidt i brombærmassen hver dag.
  3. Si lagen, og opbevar den i et rent, skoldet syltetøjsglas.

Drink:

  1. Kom isterninger i 6 glas.
  2. Tilsæt 1-2 spsk. brombærbase og 4 cl gin i hver, og top med tonicvand. Pynt med friske brombær.