Cocktail med friske figner

Det skal du bruge: 
Sirup
4 friske figner
1 dl sukker
1 dl vand
Cocktail
Isterninger
2 1/2 cl gin
4 dl tonic
100 g granatæblekerner
1 figen til pynt

Selvom man sjældent går galt i byen med en klassisk gin & tonic, anbefaler vi alligvel, at du kaster dig ud i denne version. Imponér dine gæster med en hjemmelavet sirup af figner, som tilføjer et sødt strejf.

Sådan laver du en figencocktail

Sirup:

  • Skær fignerne i kvarter, kom dem i en lille gryde med sukker og vand, og bring i kog. 
  • Når fignerne har kogt et par minutter, skrufer du ned for blusset og lader dem simre i 6 minutter. 
  • Rør Undervejs. 
  • Lad blandingen køle af, si den, og brug siruppen til cocktails. 

Cocktails:

  • Fordel siruppen i 6 afkølede glas. 
  • Tilsæt is, gin, tonic og granatæblekerner. 
  • Smag evt. til med mere skin. 
  • Skær figenen i både, stik dem på pinde, og pynt hver cocktail med dem. 
 
Selvom man sjældent går galt i byen med en klassisk gin & tonic, anbefaler vi alligvel, at du kaster dig ud i denne version. Imponér dine gæster med en hjemmelavet sirup af figner, som tilføjer et sødt strejf til både smag og udseende.