Cocktail med æble-ingefær-mynte-sirup

Cocktail med æble-ingefær-mynte-sirup - det skal du bruge:
Til 4 personer

5 dl friskpresset æblejuice
3 dl sukker
2 cm ingefær, skåret i skiver
4 spsk fintskåret mynte
1 flaske god prosecco eller crémant

Cocktail - sådan gør du:
Kog æblejuicen i en gryde med sukker og ingefær. Lad det
koge, til det koger med 1 cm store bobler. Så er det som tyk
sirup. Smag til med sukker. Det skal være sødt. Afkøl lagen,
og tilsæt mynte. Fordel siruppen i glassene, hæld prosecco/
crémant på, og rør godt rundt. Fyld glasset helt med prosecco/
crémant, når boblerne er faldet, og siruppen er rørt
ud. Nyd cocktailen i store mundfulde.

Appetizere
Vagtelæg med avocado-chili-dip

Lynstegt tun med sesam og tangsalat

Ristede nødder med røget salt og tørret frugt

Hovedret
Lammekrone med spidskål og kikærter, bagte tomater med spidskål og spinatsalat med granatæble og hindbær

Dessert
Blåbærtærte med
vaniljeskyr