Tiramisu med hindbær

Lad den klassiske tiramisu hvile sig lidt i sommervarmen, og udnyt i stedet, at der er masser af modne hindbær, som bare venter på at blive plukket.

Tiramisu med hindbær er ikke den første nyfortolkning af den klassiske dessert, men den er helt sikkert en smagsprøve værd. Og hvem ved? Måske bliver denne tiramisu din nye yndlingsdessert.

Tiramisu med hindbær

6 pers.

Det skal du bruge
2 bakker hindbær (ca. 400 g)
4 pasteuriserede æggeblommer
6 spsk sukker
2 spsk hindbærlikør
500 g mascarpone
200 g ladyfingers

Spis tiramisu med hindbær om sommeren og klassisk tiramisu om vinteren. Det er da en meget fair fordelen. Opskriften på den klassiske tiramisu får du her

Det skal du bruge
Mos 1 bakke hindbær i en si med en skål under, så saften løber fra. Rør æggeblommerne sammen med sukker og hindbærlikør. Vend mascarponen og hindbærmosen i æggemassen.

Læg ladyfingers i et fad, og hæld saften fra hindbærrene over. Læg cremen ovenpå.

Stil tiramisuen i køleskabet i mindst 3 timer. Pynt med resten af bærrene og server tiramisu med hindbær straks.

Her er en opskrift på tiramisu, der er mindst lige så frisk som tiramisu med hindbær: tiramisu med citron

Tiramisu med hindbær er den perfekte dessert på en skøn sommeraften med gode venner på terrassen - eller når vinteren bliver lidt for kedelig, og du ønsker dig sydpå til Italiens varme.