Nøddekurve med chokolade

Sprøde nøddekurve giver en lækker kontrast til fx is og frugtsalat med flødeskum. Nøddekurve kan købes færdige, men hvorfor gøre det, når de er supernemme at bage og bare smager helt fantastiske i den hjemmebagte version? Vi guider dig her til, hvordan du får succes med lave dine egne nøddekurve. Få opskriften her, og se trin for trin-guiden i galleriet nederst på siden!

Prøv også: Hvis du er vild med de knasende nødder i nøddekurve, vil du sikkert også kunne lide denne pærecrumble med mandellåg

Det skal du bruge til dine nøddekurve med chokoladekrokant:

4 stk.

  • 40 g smør
  • 60 g rørsukker
  • 2 spsk lys sirup
  • 40 g hasselnødder
  • 35 g mel
  • 100 g mørk chokolade 70 %
  • 100 g blåbær
  • Vaniljeis
  • Mynte


 

Prøv også: Chokolademousse med Grand Marnier og mandelkaramel

TIP: Nøddekurve kan bages i god tid og opbevares i en lufttæt beholder. Pas dog på, for de knækker let. Dyp dem først i chokolade, kort tid før de skal serveres. Vil du have ekstra smag, kan du vælge en orange eller mintchokolade, fx Toms Ekstra.

Se vores trin for trin-guide til at lave nøddekurve i galleriet:

Se også: Valnødde-crumble med karamelsauce